Biezputra "bohēma"

Sastāvdaļas

  • 200 g ēdamo kastaņu
  • 0.5 glāzes cukura
  • 1 glāze saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Kastaņus liek katlā ar ūdeni uz izvāra. Atdzesē, nomizo un sarīvē uz rīves, pievieno ¼ glāzes cukura un 1 ēdamkaroti saldā krējuma. Visu izmaisa, izberž caur sietu un kārto šķīvī apļa veida. Vidū lej atlikušo slado krējum, kas sajaukts ar cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi