Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa maltās gaļas mērce skābajā krējumā

Liellopa maltās gaļas mērce skābajā krējumā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g liellopu maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 glāze/s ūdens vai buljona
  • 100 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltai gaļai pieliek klāt sagrieztus sīpolus un pielej nedaudz ūdeni un uz pannas sautē, līdz gaļa palikusi mīksta un ēdama.
  2. Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skābo krējumu un vāra 5 - 10 minūtes.
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Tad pievieno buljonā vai ūdenī atšķaidītus miltus, sāli, skā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas