Skābēti kāposti ar līdaku

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
  • Līdaka
  • Ola
  • Rīvmaize
  • Rīvēts siers
  • Skābs krējums
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābētus kāpostus izsautē.
  2. Līdaku iztīra, izņem asakas, sagriež gabaliņos, tos apviļā olā un rīvmaizē, cep brūnus.
  3. Tad liek kārtu sautētu kāpostu, virs tiem - zivs gabaliņus, ko pārkaisa ar rīvētu sieru, uzlej nedaudz skāba krējuma.
  4. Šādā veidā piepilda cepešpannu.
  5. Virs pēdējās zivju kārtas uzkaisa rīvmaizi, uzliek sviestu piciņas un masu cep cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi