Biezpiena veltnīši

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiens
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. cukura
  • 4 ēd.k. milti (ar kaudzi)
  • Citrona miziņa
  • Sāls
  • Cepšanai - margarīns vai sviests
  • Apvārtīšanai - milti vai rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Visus produktus labi samaisa, izveido apaļus veltnīšus pirksta garumā un resnumā.
  2. Cep karstā margarīnā gaiši brūnas.
  3. Pasniedz ar pārlietu ķiseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi