Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas un zivs filejas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cauraugušas cūkgaļas
  • 200 g mencas filejas
  • 1 pētersīļa sakne
  • 50 g rīvmaizes
  • 50 g tauki
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencas fileju sagriež mazos gabaliņos, gaļu sagriež sešās šķēlēs.
  2. Divas šķēlēs liek veidnē, divas sagriež mazos kubiņos un samaisa ar zivs fileju, sīki sagrieztu pētersīļu sakni, rīvmaizi, sāli, pipariem.
  3. Liek masu veidnē, pārlej izkausētus taukus, pārliek foliju vai pergamentu un cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 20 minūtes.
  4. Pēc tam foliju noņem, pārliek atlikušās divas cūkgaļu šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem un turpina cept, līdz gaļa gatava.
  5. Sacepumu pasniedz tajā pašā veidnē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas