Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas un zivs filejas sacepums

2006. gada 15. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Mencas fileju sagriež mazos gabaliņos, gaļu sagriež sešās šķēlēs.
2. Divas šķēlēs liek veidnē, divas sagriež mazos kubiņos un samaisa ar zivs fileju, sīki sagrieztu pētersīļu sakni, rīvmaizi, sāli, pipariem.
3. Liek masu veidnē, pārlej izkausētus taukus, pārliek foliju vai pergamentu un cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 20 minūtes.
4. Pēc tam foliju noņem, pārliek atlikušās divas cūkgaļu šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem un turpina cept, līdz gaļa gatava.
5. Sacepumu pasniedz tajā pašā veidnē.
Uz augšu