Cūkgaļas un zivs filejas sacepums

Sastāvdaļas

  • 400 g cauraugušas cūkgaļas
  • 200 g mencas filejas
  • 1 pētersīļa sakne
  • 50 g rīvmaizes
  • 50 g tauki
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencas fileju sagriež mazos gabaliņos, gaļu sagriež sešās šķēlēs.
  2. Divas šķēlēs liek veidnē, divas sagriež mazos kubiņos un samaisa ar zivs fileju, sīki sagrieztu pētersīļu sakni, rīvmaizi, sāli, pipariem.
  3. Liek masu veidnē, pārlej izkausētus taukus, pārliek foliju vai pergamentu un cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 20 minūtes.
  4. Pēc tam foliju noņem, pārliek atlikušās divas cūkgaļu šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem un turpina cept, līdz gaļa gatava.
  5. Sacepumu pasniedz tajā pašā veidnē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi