Cūkgaļas un aknu plācenīši

Cūkgaļas un aknu plācenīši
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g cauraugušas cūkgaļas
  • 300 g aknu
  • 1 sīpols
  • 1 šķēle/s baltmaizes
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Aknām novelk plēvi, izgriež cīpslainos vadus.
  2. Aknas, gaļu un izmērcētu, nospiestu baltmaizi samaļ.
  3. Pieliek sīki sagrieztu sīpolu, olas, sāli, piparus, samaisa.
  4. Masu ar karoti liek uz pannas sakarsētās taukvielās.
  5. Plācenīšus apcep brūnus.
    Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un ceptām ābolu šķēlēm.

    Labu apetīti!
    Plācenīšus apcep brūnus.
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni