Bietēs marinēta laša fileja

Bietēs marinēta laša fileja
Foto: Depositphotos.com
Jo ilgāk marinesies, jo intensīvāka garša un košāka krāsa.

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigas laša filejas bez ādas
  • 2 vārītas sarkanās bietes
  • 30 ml degvīna
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/4 tējk. maltu balto piparu
  • 1 tējk. cukura

Pagatavošana

120 min.
  1. Sarīvē bietes, piejauc degvīnu.
  2. Lasi ierīvē ar visām garšvielām.
  3. Virsū liek kārtu biešu. Ietin pārtikas plēvē un ļauj marinēties.
    Pasniedzot visu biešu masu ņem nost, lai paliek tīra fileja.

    Lai labi garšo!
    Virsū liek kārtu biešu. Ietin pārtikas plēvē un ļauj marinēt...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi