Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Bietēs marinēta laša fileja

Bietēs marinēta laša fileja

FOTO: Depositphotos.com

Jo ilgāk marinesies, jo intensīvāka garša un košāka krāsa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigas laša filejas bez ādas
  • 2 vārītas sarkanās bietes
  • 30 ml degvīna
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/4 tējk. maltu balto piparu
  • 1 tējk. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sarīvē bietes, piejauc degvīnu.
  2. Lasi ierīvē ar visām garšvielām.
  3. Virsū liek kārtu biešu. Ietin pārtikas plēvē un ļauj marinēties.
    Pasniedzot visu biešu masu ņem nost, lai paliek tīra fileja.

    Lai labi garšo!
    Virsū liek kārtu biešu. Ietin pārtikas plēvē un ļauj marinēt...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas