-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Bietēs marinēta laša fileja
Jo ilgāk marinesies, jo intensīvāka garša un košāka krāsa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g svaigas laša filejas bez ādas
-
2 vārītas sarkanās bietes
-
30 ml degvīna
-
1/2 tējk. sāls
-
1/4 tējk. maltu balto piparu
-
1 tējk. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
120 min.
-
Sarīvē bietes, piejauc degvīnu.
-
Lasi ierīvē ar visām garšvielām.
-
Virsū liek kārtu biešu. Ietin pārtikas plēvē un ļauj marinēties.
Pasniedzot visu biešu masu ņem nost, lai paliek tīra fileja.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs