Sākums > Receptes > Salāti

Tatārmaizītes ar lasi

2005. gada 10. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Lasim noņem ādu, sagriež mazos, iegarenos gabaliņos. Noskalo un sasmalcina maurlokus. Nomizo un sasmalcina ķiploku un sīpolu. Visu labi samaisa. Lasim pievieno sīpolu, ķiploku un maurloku maisījumu, piparus, citrona sulu un olu. No maisījuma veido mazas kotletītes. Ātri apcep no abām pusēm pannā sakarsētā eļļā, līdz kotletītes maina krāsu.
2. Kārto uz salātu lapām, rotā ar sasmalcinātiem redīsiem, sīpolu gredzeniem un kubiņos sagrieztu, apgrauzdētu maizi.
3. Tatārmaizītes ar lasi pasniedz kā uzkodu pirms pusdienām vai zviedru galdā ar dažādiem kokteiļiem. Labi noder arī vakariņu galdā.
Uz augšu