Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Tatārmaizītes ar lasi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g mazsālīta laša
  • Mazs saišķītis maurloku
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 mazs sarkanais sīpols
  • 1 / 4 tējk. svaigas citrona sulas
  • 1 ola
  • 1 -2 ēdamk. eļļas
  • Salātu lapas
  • Saišķītis redīsu
  • 1 sarkanais sīpols3-4 baltmaizes šķēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Lasim noņem ādu, sagriež mazos, iegarenos gabaliņos. Noskalo un sasmalcina maurlokus. Nomizo un sasmalcina ķiploku un sīpolu. Visu labi samaisa. Lasim pievieno sīpolu, ķiploku un maurloku maisījumu, piparus, citrona sulu un olu. No maisījuma veido mazas kotletītes. Ātri apcep no abām pusēm pannā sakarsētā eļļā, līdz kotletītes maina krāsu.
  2. Kārto uz salātu lapām, rotā ar sasmalcinātiem redīsiem, sīpolu gredzeniem un kubiņos sagrieztu, apgrauzdētu maizi.
  3. Tatārmaizītes ar lasi pasniedz kā uzkodu pirms pusdienām vai zviedru galdā ar dažādiem kokteiļiem. Labi noder arī vakariņu galdā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas