Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
S
Simcis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man pirmajā reizē nekas neizšķīda, viss turējās kopā un garšoja diez gan labi, bet vizuāli izskatījās neēdami :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garšīgi, vīram, kurš vienmēr ir izsalcis,šoreiz papildus porciju neprasīja,ar sīpolu uz žāvētas kārtainās gaļas mērci un krējumu tieši laikā, ļoti sātīgs ēdiens, gaļas pildījumam gan krējumu klāt neliku.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lola
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc šīs receptes beigās sanāk kartupeļu klīsteris ar maltās gaļas bumbām, pieliekot arī vairāk kartupeļu cietes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai cepelīni neizšķīstu kartupeļiem klāt jāpieliek ciete pavairāk un tad var vārīt, pēc tam var izvilkt no ūdens un bišķiņ apcept uz pannas. Sanāk ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man arī nekad nebija sanākuši cepelīni, tos vārot paliek gaļa, tādēļ palasīju cepelīnu receptes lietuviešu valodā. Tur pie ūdens kur vārā cepelīnus liek klāt kartupeļu cieti - sanāk tāds pabiezs kā ķīselis. Tātad ūdens jāuzkarsē jāpeliek kartupeļu ciete(kartupeļu ciete noteikti pirms tam ar auksto ūdeni jāizķīdina krūzīte un tad jāliek ūdenim maisot), jāpavāra un tad lai sķidrums neburbuļo liek iekšā cepelīnus. Tad arī izdodas:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
karina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uzvariju,bet katlina palika tikai gala,kartupeli izskida!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laima Litcenko
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kartupeljus riivee uz smalkaas vai rupjaas riives?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
eva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
neesmu dzirdējusi ,ka cepelīnu pildījumam liek klāt krējumu,un viņus ēd ar krējumu un ceptiem sīpoliem,nevis kausētā sviestā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes