Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Auzu pārslu plācenīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g auzu pārslas
  • 200 g miltu
  • Sāls
  • 0.5 tējk. dzeramās sodas
  • Ola
  • 0.5 l pilnpiena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aukstā ūdenī noskalotām auzu pārslām uzlej 250 g līdz vārīšanas temperatūrai uzkarsēta piena un atstāj uz 30 minūtēm.
  2. Uzbriedušajai masai pievieno miltus, dzeramo sodu, sāli, atlikušo pienu un sakultu olu.
  3. Plācenīšus cep uz pannas augu eļļā.
  4. Pasniedz ar cukuru, saldu biezpienu, ievārījumu.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas