Auzu pārslu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 100 g auzu pārslas
  • 200 g miltu
  • Sāls
  • 0.5 tējk. dzeramās sodas
  • Ola
  • 0.5 l pilnpiena

Pagatavošana

1 min.
  1. Aukstā ūdenī noskalotām auzu pārslām uzlej 250 g līdz vārīšanas temperatūrai uzkarsēta piena un atstāj uz 30 minūtēm.
  2. Uzbriedušajai masai pievieno miltus, dzeramo sodu, sāli, atlikušo pienu un sakultu olu.
  3. Plācenīšus cep uz pannas augu eļļā.
  4. Pasniedz ar cukuru, saldu biezpienu, ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi