Šokolādes marcipāns

Sastāvdaļas

  • 200 g nolobītu saldo mandeļu
  • 200 g pūdercukura
  • 200 g šokolādes
  • 4 ēd.k. ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Nolobītu saldo mandeļu maļ 2-3 reizes caur gaļas mašīnu.
  2. Mandeļu masu mīca ar pūdercukuru, sasildītu šokolādi un ūdens tik ilgi, līdz masa vairs nedrūp.
  3. Samīcīto masu apsedz un noliek nostāvēties līdz nākamajai dienai.
  4. Tad veido ar rokām dažādas figūriņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi