Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu saldais

Lieldienu saldais
Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g biezpiena
  • 100 g rozīņu
  • 2 olu dzeltenumi
  • 0.25 l saldā krējuma
  • 100-150 g cukura
  • 1 šķipsniņa vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzvars likts uz biezpiena masu. Ķīseli katrs vāra kāds tīk.
    Uzvars likts uz biezpiena masu. Ķīseli katrs vāra kāds tīk.
  2. Krējumu ar vanilīnu uzvāra, pamazām pielej olu dzeltenumus, kas jau sakulti ar cukuru, uzkarsē, bet nevāra. Atdzesē.
  3. Atdzisušu sajauc ar samaltu biezpienu un rozīnēm.
    Atdzisušu sajauc ar samaltu biezpienu un rozīnēm.
  4. Pasniedz ar atdzesētu ķīseli. Vispirms deserta traukā ielej to, pa virsu kārto biezpiena masu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar atdzesētu ķīseli. Vispirms deserta traukā ielej...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Deserti

Jaunākās receptes