Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Lieldienu saldais

Lieldienu saldais

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g biezpiena
  • 100 g rozīņu
  • 2 olu dzeltenumi
  • 0.25 l saldā krējuma
  • 100-150 g cukura
  • 1 šķipsniņa vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzvars likts uz biezpiena masu. Ķīseli katrs vāra kāds tīk.
    Uzvars likts uz biezpiena masu. Ķīseli katrs vāra kāds tīk.

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

  2. Krējumu ar vanilīnu uzvāra, pamazām pielej olu dzeltenumus, kas jau sakulti ar cukuru, uzkarsē, bet nevāra. Atdzesē.
  3. Atdzisušu sajauc ar samaltu biezpienu un rozīnēm.
    Atdzisušu sajauc ar samaltu biezpienu un rozīnēm.

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

  4. Pasniedz ar atdzesētu ķīseli. Vispirms deserta traukā ielej to, pa virsu kārto biezpiena masu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar atdzesētu ķīseli. Vispirms deserta traukā ielej...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas