Lieldienu saldais

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 700 g biezpiena
  • 100 g rozīņu
  • 2 olu dzeltenumi
  • 0.25 l saldā krējuma
  • 100-150 g cukura
  • 1 šķipsniņa vanilīns

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzvars likts uz biezpiena masu. Ķīseli katrs vāra kāds tīk.
    Uzvars likts uz biezpiena masu. Ķīseli katrs vāra kāds tīk.
  2. Krējumu ar vanilīnu uzvāra, pamazām pielej olu dzeltenumus, kas jau sakulti ar cukuru, uzkarsē, bet nevāra. Atdzesē.
  3. Atdzisušu sajauc ar samaltu biezpienu un rozīnēm.
    Atdzisušu sajauc ar samaltu biezpienu un rozīnēm.
  4. Pasniedz ar atdzesētu ķīseli. Vispirms deserta traukā ielej to, pa virsu kārto biezpiena masu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar atdzesētu ķīseli. Vispirms deserta traukā ielej...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi