Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Itāļu spageti zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (4 porcijas)
  • 1 tējk. eļļas
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 400 g konservētu tomātu
  • 1 ēd.k. tomātu biezeņa
  • ½ tējk. kaltēta bazilika
  • ½ tējk. kaltēta oregano
  • 1 litrs ūdens
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi
  • 150 g spageti (nevārītu)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Dziļā sautējamajā pannā ielej eļļu, 1 minūti sautē sasmalcināto ķiploku. Pievieno tomātus, tomātu biezeni, baziliku un oregano, uzvāra.
  2. Pievieno ūdeni un dārzeņu buljona kubiņus, uzvāra.
  3. Spageti salauza sīkākos gabaliņos, pievieno zupai un sutina, kamēr makaroni ir mīksti (apmēram 15 minūtes).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas