Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
17
Jaunākie Vecākie
j
jautājums
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik ilgi vajag cept cepeškrāsnī??? Un cik grādos???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Neteikšu.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laba rulete..:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es cepu ar 10 olām,pievienoju 10 ēd. kar miltus, 10 ēd. kar. cukuru, bišķiņ vanilīna cukuru un vienu tējkaroti kartupeļu cietes. Iesmērēju ķiršu ievārījumu un putukrējumu. Sanāca lieliska! Tāda ņamma! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uzcepu un nekada rulete neiznaca un mamma teica ka no 6 olam tikai ritigu omleti var uzcept -.-
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirmo reizi taisu ruleti ;) Paslaik vinja ir cepesh krasni nu nezinu kas iznaks man biki bail ka neiznaks :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ruleti protams labāk atstāt uz kādu laiku ledusskapī, lai savelkās. protams vēl garšīgāk ir tad, ja pievieno saldo krējumu ;)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
daiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mana vecmamma cepa visam miestam tortes un olas vienmēr kūla nedalītas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
var putot olu neatdalot, bet vienkārši jābūt pacietīgam un jāputo līdz masa ir bieza un gandrīz balta, citādāk nekas nesanāks...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba!Par tām olām... Mājās gatavojot, jā, olas puto atsevišķi, bet nav nekādas vainas putot kopā - tā vienmēr dara kond. cehos. Jāputo apmēram 30 min., jācep 220 grādos 10 - 15 min.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaadaa temperatuuraa jaacep un cik ilgi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Izmeginataja
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispaar muusu gimene olas kul kopaa, tikai blodu ieliek kartaa udens peldee, lai miikla buutu gaisiiga un peec tam iesijaa miltus. Un loti gardi sanaak.. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
laba recepte!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bet var maisīt kopā baltumus un dzeltenumus, man ome ta teica vnk kartigi jasaputo un viss iznak tapat garsigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Koko
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca supergardi. Bet labi ka ir pirmais komentārs, jo pateicoties tam masa bija feini pufīga. ja vnk saputotu vis kopā, būtu parasta pankūku mīkla. Vēl prasītos cepsanas temp.un laiku. Es skatījos uz aci, lai dzeltenbrūns, cepu kkādas 5 min 200 gr.t.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Loreta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīgi, paldies par vienkāršo recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
neraatnaa kulinaare
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nju nezinu gan kaa rulete sanaks jo pashlaik ta wel atrodas cepaskrasni :)) bet laikam jau maciba bus wiena- no sakuma izlasit komentarus un tikai tad gatawot... sakuuulu olas kopaa neatdalot dzeltenamus un baltumus atsewiskji... nezinu isti wai no ta kaut kas mainiisies bet nju kad rulete bus gatawa wareeshu spriest :) paldies par recepti :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese Saulkalne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir laba, iznāk garšīga rulete, pati esmu cepusi tādu, tik visu ar 5.Taču uzrakstīts tikai tādiem, kas jau prot gatavot. Ja raksta, tad visu, lai var cits izmēģināt.Piemēram, olas baltums ar dzeltenumu jākuļ atsevišķi. Kur tas teikts? Ko darīt ar ievārījumu? Es jau zinu, tūlīt cepšu, bet citi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes