Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zaļās pupiņas ar malto gaļu

Zaļās pupiņas ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Šī recepte ir pieskaitāma pie modernās Japānas virtuves. Piedevu kombinācija vairāk atgādina taizemiešu ēdienu.
Sīpolu eļļas recepte: http://www.receptes.lv/receptes/sipolu-ella/
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas, liesas cūkgaļas
  • 500 g svaigu zaļo pupiņu pākšu
  • 2 čili
  • 3 ēd. k. gaišās sojas mērces
  • 1 tējk. cukura
  • 2 ēd. k. sīpolu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pupiņu pākstīm nogriež kātu galus, pākstis apm. 1 minūti vāra sālsūdenī.
  2. Čili pākstis atbrīvo no sēklām un sasmalcina.
  3. Vokā ielej 1 ēd. k. sīpolu eļļas, apcep malto gaļu, pievieno cukuru, 1 ēd. k. sojas mērces. Apmaisa, pieber pākstis, pēc gaumes - čili. Viegli apcep, pārlej ar 1 ēd. k. sīpolu eļļu, apmaisa.
  4. Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sojas mērci un/vai čili.

    Labu apetīti!
    Nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sojas mērci un/vai čili....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas