Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rupjmaizes riekstiņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Nobriedusi rupjmaize - 100 g
  • Cukurs - 1/2 glāze
  • Sviests - 1 ēdamkarote
  • Kanēlis - 1 tējkarote
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Klona maizi sarīvē. Uz pannas liek taukvielas, rupjmaizi un cukuru. Visu apmaisot karsē, līdz masa gaiši brūna, tad karsēšanu pārtrauc. Ar ietaukotu karoti ņem masas piciņas, liek uz ietaukota dēlīša. Kad masa mazliet atdzisusi, tad saviļā bumbiņas - riekstiņus. Ja masa par daudz atdzisusi riekstiņi drups.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas