Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas fileja Ķīnas mērcē

Cūkgaļas fileja Ķīnas mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g cūkgaļas filejas
  • 200 g Ķīnas saldskābās mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Piecu garšvielu maisījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Cūkgaļu sagriež un apcep līdz klust brūni.
  2. Tad pielej Ķīnas saldskābo mērci un pavāra kādas 2 minūtes. Vislabāk pasniegt ar vāritiem rīsiem!

    Labu apetīti!
    Tad pielej Ķīnas saldskābo mērci un pavāra kādas 2 minūtes....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas