Cūkgaļas fileja Ķīnas mērcē

Cūkgaļas fileja Ķīnas mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g cūkgaļas filejas
  • 200 g Ķīnas saldskābās mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Piecu garšvielu maisījums

Pagatavošana

15 min.
  1. Cūkgaļu sagriež un apcep līdz klust brūni.
  2. Tad pielej Ķīnas saldskābo mērci un pavāra kādas 2 minūtes. Vislabāk pasniegt ar vāritiem rīsiem!

    Labu apetīti!
    Tad pielej Ķīnas saldskābo mērci un pavāra kādas 2 minūtes....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi