Makaroni ar kompota augļiem

Sastāvdaļas

  • 300 g makaronu lentīšu
  • 80 g sviesta
  • 100 g rupjmaizes rīvmaizes
  • 50 g cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 800 ml kompota-persiku, ķiršu bez kauliņiem, bumbieru, ābolu

Pagatavošana

1 min.
  1. Makaronus novāra, nolej un patur siltumā. Pannā izkausē sviestu, pievieno rīvmaizi, sajauktu ar cukuru, un, nepārtraukti maisot, apcep, līdz rīvmaize kļūst tumša un uzbriest, tad pievieno kanēli. Makaronus sajauc ar apcepto rīvmaizi. Kompotam nolej šķidrumu, augļus sasmalcina. Uz sasildīta šķīvja liek makaronus un augļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi