Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mammas kotletes

Mammas kotletes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltas cūkgaļas
  • 2 vidēji sīpoli
  • 2 olas
  • 2 nevārīti kartupeļi
  • 1 pabieza baltmaizes šķēle
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Atkausētai vai svaigi maltai gaļai pieliek smalki sarīvētus kartupeļus un sīpolus (vai sagrieztus).
  2. Pieliek olas, ūdenī izmērcēto maizi (ūdeni pirms maizes pievienošas izspiež), ķiploku (sagrieztu vai rīvētu) un garšvielas.
  3. Masu kārtīgi samīca.
  4. Cep uz vidēji lielas uguns, kamēr kotletes kļūst brūnas un kraukšķīgas.
    *Ja vēlas, var pirms cepšanas kotletītes apviļāt rīvmaizē, taču pēc pieredzes saku, ka to darīt vajadzētu tikai uzmanīgiem pavāriem, jo piedegusi rīvmaize nav īpaši garšīga :)
    * Ja ir drosme, tad vajadzētu pirms cepšanas gaļas masu pagaršot, lai zinātu, vai nevajag vēl kādas garšvielas. Ja šķiet, ka masa ir par sāļu, iespējams, ka nav nemaz tik traki - cepšanas procesā daļa garšvielu ''izcepsies''.

    Labu apetīti!
    Cep uz vidēji lielas uguns, kamēr kotletes kļūst brūnas un k...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas