Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kūpinātas zivs salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 galviņa zaļo salātu
  • 7 redīsi
  • 1 burciņa marinētu kukurūzas vālīšu
  • 1 kūpināta bute
  • Mērcei
  • 2 ēdamk. vīna etiķa
  • 6 ēdamk. augu eļļas
  • 1 /2 tējk. oregono
  • Sāls, citronpipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Salātu lapas saplucina, redīsus sagriež ripiņās. Buti atdala no asakām un sagriež gabaliņos. Visam pieliek klāt kukurūzas vālītes. Mērces sastāvdaļas sajauc un pārlej salātus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas