Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums

Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • 6 lieli kartupeļi
  • 3 palieli burkāni
  • 1 glāze/s konservētu zaļo zirnīšu (var arī svaigus vai saldētus)
  • 2 sīpoli (sakapāti)
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka (izspiestas)
  • Ingvera saknes gabaliņš (sarīvēts)
  • 2-3 lauru lapas
  • Pipari (graudiņos)
  • Sarkanie pipari (malti)
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā vai dziļā pannā nelielā eļļas daudzumā apcep sagrieztu liellopa gaļu kopā ar sīpoliem, ķiplokiem, ingveru, lauru lapām, piparu graudiņiem.
  2. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, mazliet apcep.
  3. Visu pārliek katliņā, pielej nedaudz ūdeni un kādu laiciņu sautē (~15 minūtes).
  4. Tad pievieno nelielos gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apmaisa, mazliet pasautē bez vāka, tad pielej vēl mazliet ūdeni un sautē.
  5. Visu sautē, līdz gaļa un dārzeņi mīksti, tad pievieno konservētos zirnīšus. Ja izvēlas saldētos vai svaigos, tos pievieno mazliet ātrāk.
  6. Kad visi dārzeņi jau gandrīz gatavi, pieber sāli un sarkanos piparus (pēc garšas). Izmaisa un vēl mazliet pasautē.

    Labu apetīti!
    Kad visi dārzeņi jau gandrīz gatavi, pieber sāli un sarkanos...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas