Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums

Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • 6 lieli kartupeļi
  • 3 palieli burkāni
  • 1 glāze/s konservētu zaļo zirnīšu (var arī svaigus vai saldētus)
  • 2 sīpoli (sakapāti)
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka (izspiestas)
  • Ingvera saknes gabaliņš (sarīvēts)
  • 2-3 lauru lapas
  • Pipari (graudiņos)
  • Sarkanie pipari (malti)
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Katlā vai dziļā pannā nelielā eļļas daudzumā apcep sagrieztu liellopa gaļu kopā ar sīpoliem, ķiplokiem, ingveru, lauru lapām, piparu graudiņiem.
  2. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, mazliet apcep.
  3. Visu pārliek katliņā, pielej nedaudz ūdeni un kādu laiciņu sautē (~15 minūtes).
  4. Tad pievieno nelielos gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apmaisa, mazliet pasautē bez vāka, tad pielej vēl mazliet ūdeni un sautē.
  5. Visu sautē, līdz gaļa un dārzeņi mīksti, tad pievieno konservētos zirnīšus. Ja izvēlas saldētos vai svaigos, tos pievieno mazliet ātrāk.
  6. Kad visi dārzeņi jau gandrīz gatavi, pieber sāli un sarkanos piparus (pēc garšas). Izmaisa un vēl mazliet pasautē.

    Labu apetīti!
    Kad visi dārzeņi jau gandrīz gatavi, pieber sāli un sarkanos...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi