Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu pankūkas ar lasi un biezpienu

Kartupeļu pankūkas ar lasi un biezpienu

FOTO: Depositphotos.com

Lasis lieliski papildina kartupeļu pankūkas. Laša izvēle lai paliek jūsu ziņā, jo labi garšo gan ar mazsālītu, gan kūpinātu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg tīrītu kartupeļu
  • 50 g skāba krējuma vai baltā jogurta
  • 100 g biezpiena
  • 150 g mazsālīta vai kūpināta laša
  • 4 ēd. k. karsēta sviesta"gī"
  • 1 naža gals muskatrieksta
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Krējumam vai jogurtam pieliek pēc garšas sāli, piparus un biezpienu.
  2. Kartupeļus sarīvē skaidiņās, sāla, piparo un pieber muskatriekstu.
  3. Sakarsētā pannā cep pankūkas,kuras pēc tam novieto uz salvetes,lai pazūd liekās taukvielas.
  4. Pankūkām virsū liek biezpiena masu, tad sagrieztus laša gabaliņus, izdekorē ar svaigu dillīti.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes