Kartupeļu pankūkas ar lasi un biezpienu

Kartupeļu pankūkas ar lasi un biezpienu
Foto: Depositphotos.com
Lasis lieliski papildina kartupeļu pankūkas. Laša izvēle lai paliek jūsu ziņā, jo labi garšo gan ar mazsālītu, gan kūpinātu.

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg tīrītu kartupeļu
  • 50 g skāba krējuma vai baltā jogurta
  • 100 g biezpiena
  • 150 g mazsālīta vai kūpināta laša
  • 4 ēd. k. karsēta sviesta"gī"
  • 1 naža gals muskatrieksta
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Krējumam vai jogurtam pieliek pēc garšas sāli, piparus un biezpienu.
  2. Kartupeļus sarīvē skaidiņās, sāla, piparo un pieber muskatriekstu.
  3. Sakarsētā pannā cep pankūkas,kuras pēc tam novieto uz salvetes,lai pazūd liekās taukvielas.
  4. Pankūkām virsū liek biezpiena masu, tad sagrieztus laša gabaliņus, izdekorē ar svaigu dillīti.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi