Siera vafeles

Sastāvdaļas

  • Krievijas siers (var būt arī cits)
  • Milti
  • Ūdens
  • Sāls, garšvielas

Pagatavošana

23 min.
  1. Sieru sarīvē ar smalku rīvi, pievieno miltus, ūdeni, sāli un garšvielas, piemēram, „Vegeta”, samīca. Masai jābūt tādai, lai no tās varētu savelt daudz, mazu (valrieksta lieluma) bumbiņu. Liek cepties vafeļu pannā.
  2. Ieteikums pārāk ilgi gan neturēt pannā, jo tad rezultāts var sanākt dikti ciets un zobiem grūti sakožams.

Komentāri

Kulinārists 2014. gada 26. augusts 15:30
Īstam pavāram nevajag zināt proporcijas. Viņam pašam visu jāsaprot!
Marina 2011. gada 8. oktobris 08:54
200 ml krejuma
1 gl. miltu
1 pacinaizkauseta sviesta
300 gr. siera
garsvielas un pipari mazliet
Man ir tada recepte sanak garsigi
arturs 2010. gada 3. februāris 21:08
stūbeņi ci un kāda masa

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi