Jūras veltes iekš mērces un makaroniem

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg lobītas garneles konservētas(saldētas)
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 ēd.k. sviesta
  • ¼ tējk. kajēnas piparu
  • 0.2 kg sausā baltvīna
  • 0.2 kg saldais krējums
  • 0.25 kg konservētu mīdiju(saldētas)
  • 0.3 kg lentveida makaroni
  • Sāls,citronpipari
  • Zaļumi(dilles,pētersīļi)

Pagatavošana

40 min.
  1. Makaronus novāra,kamēr vārās,var pagatavot mērci.
  2. Sviestā apcep sakapātus ķiplokus,lēnām pielej vīnu,pavāra.pielej saldo kējumu,pievieno garšvielas,pavāra.Mērcei pievieno garneles,mīdijas un makaronus.Pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

dace 2016. gada 5. jūnijs 13:58
Ļoti, ļoti garšīgi
Liene 2016. gada 30. aprīlis 21:47
Super recepte - man patika :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi