Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Omes gardie liellopa gaļas veltnīši

Omes gardie liellopa gaļas veltnīši

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas mīkstuma (ciskas gabals)
  • 100 g sīpolu
  • 100 g burkānu
  • 50 g pētersīļu
  • Tauki cepšanai
  • Sāls, malti pipari
  • Pildījumam:
  • 200 g dūmota speķa
  • 100 g sīpolu
  • 100 g rudzu maizes (klona)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļas mīkstumu sagriež pēc iespējas lielākās 1 cm biezās šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Pagatavo pildījumu: sīki sagrieztu speķi apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sīki sagrieztu rudzu maizi, samaisa un izkarsē.
  3. Gaļas šķēles vienā malā liek karoti pildījuma, uz tā uzliek šķēles sānu malas un cieši satin.
  4. Veltnīšus taukos apcep, pēc tam liek sautējamā katlā, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, petersīļus, pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu un sautē.
    Radušos buljoniņu pasniedz klāt kā mērci.

    Labu apetīti!
    Veltnīšus taukos apcep, pēc tam liek sautējamā katlā, pievie...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas