Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Līdaka sinepēs

Līdaka sinepēs

FOTO: Līga Druka-Smalkā

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g līdakas filejas
  • 250 g spinātu
  • 1 puravs
  • 200 g krējuma
  • 100 g saldā krējuma
  • 4 -5 ēd. k. sinepju
  • Sviests cepšanai
  • Sagrieztas dilles un pētersiļi
  • 1 tējk. sāls
  • Smalki sagriezta sarkanā paprika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Atlaidina spinātus, apcep sviestā sagrieztu puravu, kārto cepamajā traukā, bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem.
  2. Liek virsū gabaliņos sagrieztu fileju, uzkaisa sāli, samaisa abus krējumus ar sinepēm, ar šo maisījumu apsmērē līdaku.
  3. Cep apm. 25 min. 225*C. Gatavai līdakai uzkaisa papriku.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas