Līdaka sinepēs

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 700 g līdakas filejas
  • 250 g spinātu
  • 1 puravs
  • 200 g krējuma
  • 100 g saldā krējuma
  • 4 -5 ēd. k. sinepju
  • Sviests cepšanai
  • Sagrieztas dilles un pētersiļi
  • 1 tējk. sāls
  • Smalki sagriezta sarkanā paprika

Pagatavošana

30 min.
  1. Atlaidina spinātus, apcep sviestā sagrieztu puravu, kārto cepamajā traukā, bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem.
  2. Liek virsū gabaliņos sagrieztu fileju, uzkaisa sāli, samaisa abus krējumus ar sinepēm, ar šo maisījumu apsmērē līdaku.
  3. Cep apm. 25 min. 225*C. Gatavai līdakai uzkaisa papriku.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi