Olām pievieno sāli, minerālūdeni un sakuļ.
Šķiņķi sagriež gabaliņos, dilles sakapā.
Pannā sakarsē sviestu, nedaudz apcep gaļu.
Ielej kulteni un cep apmēram 4 minūtes, uzkaisa sāli, piparus. Kad viss šķiet gatavs, pārkaisa ar sieru un vēl nedaudz pacep. Pasniedz siltu, pārkaisītu ar svaigām dillēm.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
2 olas
40 g liesa šķiņķa
0.5 ēd. k. sviesta
20 g siera
Pipari
Nedaudz minerālūdens
Dilles
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Olām pievieno sāli, minerālūdeni un sakuļ.
Šķiņķi sagriež gabaliņos, dilles sakapā.
Pannā sakarsē sviestu, nedaudz apcep gaļu.
Ielej kulteni un cep apmēram 4 minūtes, uzkaisa sāli, piparus. Kad viss šķiet gatavs, pārkaisa ar sieru un vēl nedaudz pacep. Pasniedz siltu, pārkaisītu ar svaigām dillēm.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri