Olu kultenis ar garšaugiem parīziešu gaumē

Olu kultenis ar garšaugiem parīziešu gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 10 cm purava zaļās daļas
  • 1 sīpols
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež puravu un sīpolu.
  2. Sakarsē čuguna pannu, ieziež ar sviestu. Strauji apcep garšaugus.
  3. Olas sakuļ līdz virspusē parādās putas, lej uz ieziestās pannas, vairākas reizes sakrata, lai nepiedeg. Papildina ar sāli.Kultenis būs gatavs vienā mirklī.
    Tūlīts pasniedz.

    Labu apetīti!
    Olas sakuļ līdz virspusē parādās putas, lej uz ieziestās pan...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi