Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Čemberlena mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 citrona sula un miziņas
  • 1 apelsīnu sula un miziņas
  • 4 ēdamkarotes ūdens
  • 4 ēdamkarotes portvīna
  • 2 ēdamkarotes jāņogu želejas
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • ½ ēdamkarote sinepju
  • Sāls
  • Pipari
  • Sacukuroti ķirši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Citronam un apelsīnam nogriež ļoti plānu miziņu tā, lai neskartu balto mīksto kārtu.Pēc tam izspiež citrona un apelsīna sulu un izkāš.Miziņas 5 minūtes vāra ūdenī, izberž caur sietu, pievieno vīna etiķi,vīnu,jāņogu želeju, sinepes, piparus, sāli un sulu. Visu kopā vāra 3 minūtes. Kad mērce atdzisusi, var pielikt sacukurotus ķiršus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas vai tītara gaļas kotletes

Vistas vai tītara gaļas kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas