Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Čemberlena mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 citrona sula un miziņas
  • 1 apelsīnu sula un miziņas
  • 4 ēdamkarotes ūdens
  • 4 ēdamkarotes portvīna
  • 2 ēdamkarotes jāņogu želejas
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • ½ ēdamkarote sinepju
  • Sāls
  • Pipari
  • Sacukuroti ķirši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Citronam un apelsīnam nogriež ļoti plānu miziņu tā, lai neskartu balto mīksto kārtu.Pēc tam izspiež citrona un apelsīna sulu un izkāš.Miziņas 5 minūtes vāra ūdenī, izberž caur sietu, pievieno vīna etiķi,vīnu,jāņogu želeju, sinepes, piparus, sāli un sulu. Visu kopā vāra 3 minūtes. Kad mērce atdzisusi, var pielikt sacukurotus ķiršus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas