Čemberlena mērce

Sastāvdaļas

  • 1 citrona sula un miziņas
  • 1 apelsīnu sula un miziņas
  • 4 ēdamkarotes ūdens
  • 4 ēdamkarotes portvīna
  • 2 ēdamkarotes jāņogu želejas
  • 2 ēdamkarotes vīna etiķa
  • ½ ēdamkarote sinepju
  • Sāls
  • Pipari
  • Sacukuroti ķirši

Pagatavošana

1 min.
  1. Citronam un apelsīnam nogriež ļoti plānu miziņu tā, lai neskartu balto mīksto kārtu.Pēc tam izspiež citrona un apelsīna sulu un izkāš.Miziņas 5 minūtes vāra ūdenī, izberž caur sietu, pievieno vīna etiķi,vīnu,jāņogu želeju, sinepes, piparus, sāli un sulu. Visu kopā vāra 3 minūtes. Kad mērce atdzisusi, var pielikt sacukurotus ķiršus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi