P, 6.05.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Franču melleņu pīrāgs
Franču melleņu pīrāgs
Diāna
2006. gada 3. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
50 min
1.
Sviestu ar cukuru saputo. Putojot pakāpeniski pievieno olas.
2.
Cepamo pulveri samaisa ar miltiem un olām un veido mīklu.
3.
Samīcītu mīklu izliek uz pannas, kurai uzkaisīts cepamais pulveris.
4.
Pildījuma vielas, atskaitot mellenes, sajauc un liek uz mīklas.
5.
Uzkaisa mellenes un cep pīrāgu 200 grādos aptuveni 30 minūtes.
6.
Tādu pīrāgu var cept arī ar brūklenēm.
7.
Labu apetīti!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
⟩
Vai zini, kā pareizi rakstāmi šie ar virtuves pasauli saistītie vārdi?
Recepšu izlases
Šašliks etiķa marinādes cienītājiem: 9 receptes
Recepšu izlases
Izbaudām rabarberus: astoņas klasiskas rabarberu plātsmaizes
Interesanti
Tests
⟩
Vai tas ir rabarbers?
Recepšu izlases
Vieglākai gada 19. nedēļai: receptes darba dienu vakariņām
Interesanti
Tests
⟩
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Езда по диагонали и летающее такси! Об автомобильных инновациях и не только
RUS TVNET
Зеленский: У Бога на плече - шеврон с украинским флагом
(6)
RUS TVNET
Евросоюз подозревает, что многие крупные авиакомпании вводят потребителей в заблуждение
RUS TVNET
МИД России пригрозил странам Балтии ответными мерами
(4)
Uz augšu