Medījuma gaļas sacivi

Sastāvdaļas

  • 800 g medījuma gļas
  • 1 saišķītis zaļumu
  • 1 lauru lapa
  • 1 sīpols
  • 2 krustnagliņas
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nomazgā, liek aukstā ūdeni, pievieno garšielas un vāra līdz gaļa pusmīksta. Izņem, liek cepešpannā un turpina cept laiku pa laikam aplaistot ar buljonu līdz gaļa mīksta. Sadala porcijās, pasniedzot aplej ar sacivi mērci ( skatīt sadaļā "Mērces")

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi