Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sacivi mērce

Mērci pasniedz, ar to pārlejot sacivi vistiņu "recepte šeit".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g sviesta
  • 150 g valriekstu kodolu
  • 150 g sīpolu
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 olas dzletenums
  • ½ galviņa ķiploku
  • 50 g vīna etiķa
  • šķipsniņa kanēļa
  • šķipsniņa maltu krustnagliņu
  • ¼ tējkarotes malto sarkano piparu
  • 1 lauru lapiņa
  • ¼ l vistas buljona
  • 1 šaišķītis pētersiļu zaļumu
  • 1 tējkarote sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus sakapā un mazliet apcep sviestā. Pieber miltus un, pastāvīgi maisot, lēnām pielej stipru vistas buljonu, uzvāra un noņem no uguns. Samaltus riekstus sajauc ar sakapātiem zaļumiem,sarkaniem maltiem pipariem, olas dzeltenumu, uzsildītu vīna etiķi un pārējām garšvielām. Pievieno mērcei, liek bļodā ar aukstu ūdeni un maisa tik ilgi, līdz mērce atdziest un kļūst bieza.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas