Langets

Sastāvdaļas

  • 600 g lielopu gaļas
  • 60 g tauku
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Lielopu filejas tievo galu sagriež četrās porcijās, viegli izdauza, pārslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar sāli, cukuru, pipariem, liek uz pannas sakarsētos taukos un cep gatavu. Pēc tam sakārto cepešbļodā. Rotā ar zaļumiem.
  2. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem vai vārītiem dārzeņiem, salātiem. Langetu var pasniegt ar tomātu vai vīna mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi