Pikantā līdaka

Sastāvdaļas

  • 800 g līdakas filejas
  • 2 sīpoli
  • 1 glāze baltvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 -3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 tējkarote medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Līdakas fileju sagriež gabalos, ierīvē ar sāli, pārslaka ar citrona sulu un uz 30 minūtēm ieliek ledusskapī.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos, bet burkānus pētersīļa sakni-salmiņos. Visu apcep eļļā un liek katlā. Uz dārzeņiem kārto zivs gabalus, citrona daiviņas, pārkaisa piparus, pielej vīnu un pieliek medu. Katlam uzliek vāku un 40 minūtes sautē cepeškrāsnī.

Komentāri

Amatieris 2012. gada 4. oktobris 10:17
Fantastiska recepte, lielās līdakas vairs kotletēs nelaižam. Tiešām iesaku pamēģināt!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi