Pavlovas deserts

3 1
Pavlovas deserts
Foto: Depositphotos.com
Viss ģeniālais ir vienkāršs! Bezē ar putukrējumu un augļiem..
Pēc nostāstiem šis ir balerīnas Annas Pavlovas iemīļotākais deserts.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 280 g cukura
  • 4 olu baltumi
  • 1 tējk. ābolu etiķa
  • 1 tējk. cietes
  • 1 paciņa vaniljas cukura
  • 200 ml saldā krējuma
  • Ogas un augļi pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādus.
  2. Olu, cukuru, etiķi un cieti saputo stigrās putās.
  3. Uz cepamas plāts uzklāj cepamo papīru un tur uzliek čupiņas no saputotās masas.
  4. Izcep un atdzesē.
  5. Rotā ar saputotu krējumu un ogām.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

gii-gii 2016. gada 23. septembris 11:26
Augšā norādīts pagatavošanas laiks. "Uzmīca" mīklu... cik laiks vēl atlicis no 40 min., tik ilgi cep. :-D
Liga 2016. gada 4. augusts 16:08
Iskatas ka viegli,bet kapec nav uzrakstits cik ilgi jacepj?
A.K. 2016. gada 2. augusts 15:51
Cik ilgi- nav svarīgi. Galvenais, ka uzliek čupiņas !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize