Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pavlovas deserts

Pavlovas deserts

FOTO: Depositphotos.com

Viss ģeniālais ir vienkāršs! Bezē ar putukrējumu un augļiem..
Pēc nostāstiem šis ir balerīnas Annas Pavlovas iemīļotākais deserts.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 280 g cukura
  • 4 olu baltumi
  • 1 tējk. ābolu etiķa
  • 1 tējk. cietes
  • 1 paciņa vaniljas cukura
  • 200 ml saldā krējuma
  • Ogas un augļi pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni 180 grādus.
  2. Olu, cukuru, etiķi un cieti saputo stigrās putās.
  3. Uz cepamas plāts uzklāj cepamo papīru un tur uzliek čupiņas no saputotās masas.
  4. Izcep un atdzesē.
  5. Rotā ar saputotu krējumu un ogām.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas