Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 250 g skāba krējuma
  • 4 olas
  • 150 g sviesta
  • 4 dl cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 50 g žāvētu aprikožu
  • 50 g kapātu mandeļu
  • 1 citrona sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietiņu. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Katlā ar biezu dibenu samaisa biezpienu, saputotās olas, skābo krējumu, izkausētu sviestu un citrona sulu. Uz mazas uguns karsē, kamēr sāk vārīties. Ieber sakapātas aprikozes un mandeles. Lej ar samitrinātu marli izklātā pashas veidnē vai sietā. Uzloka marles malas uz augšu, uzliek vieglu slogu un līdz rītam noliek vēsumā. Izgāž pashu uz šķīvja un izrotā. LABU APETĪTI!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas