Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Eļļas bumbiņas olibolen

Holandiešu nacionālais ēdiens vecgada vakarā.
Latviski varētu teikt-eļļas bumbiņas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g milti
  • 5 g sāls
  • 12 g raugs
  • 250 ml piens
  • 50 g žāvētas korintes(jāņogas, upenes)
  • 50 g rozines
  • 25 g sukādes
  • ½ sagriezts ābols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Samaisīt miltus ar sāli.Samaisit raugu ar siltu pienu un pievienot miltu un sāla maisījumu.Maisīt visu kopā līdz mikla krīt ar gabaliem no karotes.Pievienot rozines, sukādi,korintes, samaisīt, nolikt siltā vietā uz stundu.Tad uzkarsēt eļļu līdz maziem dūmiem un ar eļļainu karoti likt iekšā mīklu. Vārīt 3 minūtes katru pusi zeltaini brūnu, tad ņem ārā un apkaisa ar pudercukuru vai kaneli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas