Sarkanā, aukstā zupa

Sarkanā, aukstā zupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 burciņa marinētu biešu (0,5l)
  • 2 nelieli, svaigi gurķi
  • 1 saišķītis diļļu
  • 1 saišķītis lociņu
  • 1 l kefīra
  • 1 tējk. sinepju
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Vārītas olas pēc izvēles pasniegšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Svaigus gurķus sagriež salmiņos.
  2. Pievieno marinētas bietes ar visu marinādi.
  3. Sasmalcina lociņus un dilles, pievieno pārējiem produktiem.
  4. Virsū lej kefīru Pievieno sāli, cukuru, etiķi, sinepes. Visu samaisa. Ja gribās šķidrāku, var šķaidīt ar ūdeni.
    Pirms ēšanas atdzesē. Pasniedz ar vārītu olu.

    Labu apetīti!
    Virsū lej kefīru Pievieno sāli, cukuru, etiķi, sinepes. Visu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi