Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēta šnicele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu filejas
  • 1 citrons
  • 1 sīpols
  • 0.5 tējkarotes citronskābes
  • Milti
  • Eļļa
  • Malts muskatrieksts
  • Ingvers
  • Maltas krustnagliņas
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala porcijās. Sīpolu un citronu sagriež ripiņās. Sīpolu apslaka ar atšķaidītu citronskābi, pieliek muskatriekstu, ingveru, krustnagliņas un maltus melnos piparus. Gaļu apsāla, pārliek ar sīpola un citrona ripiņām un marinē 1,5 stundas. Marinētās šniceles apvīļā miltos un apcep sakarsētā eļļā brūnas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas