Sautēta liellopa gaļa

Sautēta liellopa gaļa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • Garšsaknes pēc izvēles
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Skābais krējums pārsmērēšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

90 min.
  1. Nomazgātu gaļu ierīvē ar pipariem, sāli, liek cepešpannā vai sautējamā katlā un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Tad pievieno karstu buljonu vai ūdeni, lielos gabalos sagrieztus burkānus, sīpolu, garšsaknes.
  3. Gaļu pārziež ar skābu krējumu, liek atpakaļ traukā, sautē mīkstu.
  4. Gatavo gaļas gabalu griež šķēlēs, kārto traukā, pasniedz ar kartupeļiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi