Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēta liellopa gaļa

Sautēta liellopa gaļa

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • Garšsaknes pēc izvēles
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Skābais krējums pārsmērēšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Nomazgātu gaļu ierīvē ar pipariem, sāli, liek cepešpannā vai sautējamā katlā un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Tad pievieno karstu buljonu vai ūdeni, lielos gabalos sagrieztus burkānus, sīpolu, garšsaknes.
  3. Gaļu pārziež ar skābu krējumu, liek atpakaļ traukā, sautē mīkstu.
  4. Gatavo gaļas gabalu griež šķēlēs, kārto traukā, pasniedz ar kartupeļiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas