Sautēta liellopa gaļa

Sautēta liellopa gaļa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • Garšsaknes pēc izvēles
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Skābais krējums pārsmērēšanai
  • Sāls
  • Pipari
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

90 min.
  1. Nomazgātu gaļu ierīvē ar pipariem, sāli, liek cepešpannā vai sautējamā katlā un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Tad pievieno karstu buljonu vai ūdeni, lielos gabalos sagrieztus burkānus, sīpolu, garšsaknes.
  3. Gaļu pārziež ar skābu krējumu, liek atpakaļ traukā, sautē mīkstu.
  4. Gatavo gaļas gabalu griež šķēlēs, kārto traukā, pasniedz ar kartupeļiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni