Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkas fileja ar ķiplokiem sarkanvīnā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas filejas
  • 1 galviņa ķiploku
  • 1.5 glāzes sarkanvīna
  • 1 liels tomāts
  • Sīpols
  • Lociņš
  • Pētersiļi
  • Maltie melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju nomazgā, noņem plēves, "iespeķo" ar ķiplokiem, ierīvē ar sāli, pipariem un cep cepeškrāsnī. Pēc 10-15 minūtēm cepešpannā ielej 0.5 glāzes karsta ūdens. Gaļu regulāri ņem laukā un aplaista no sākuma ar vīnu, tad ar izdalījušos sulu.
  2. Gatavu sagriež šķēlēs, kārto traukā, imitējot veselu gabalu, pārlej ar cepšanās laikā radušos sulu un pārkaisa ar sakapātiem pētersiļiem un lociņiem un sīpolu ripiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas