Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
22
Jaunākie Vecākie
Z
Zina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Rauga mīkla jāraudzē siltumā, ne ledusskapī. Kas tas par murgu. Un ar margarīnu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba mīkla, pirmo reizi lieku mīklu ledusskapī un tiešām sacēlās. Cīsiņi mīklā sanāca super!!Paldies:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
RalfijsXL
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
laba recepte (bet tikai rakstīt nemāk neliek garumzīmes)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patiešām ļoti laba recepte! Sākumā biju skeptiska- rauga mīkla ledusskapī un tikai 40 min. ?! Izmēģināju vairākas receptes un secinu, ka šī ir labākā. Pie 230 grādiem apm. 15 min. un pārziesti ar sakultu olu man izlēca no cepeškrāsns vislabākie pīrādziņi! Liels paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
domaju , daudz labaak buutu bijis, ja daudzumi buutu noraadiiti gramos - ei nu sazini, cik katram maajaas lielas glaazes! TUrklaat nav noraadiits, cik liela izmeera rauga pacinja it lietota receptee, ja lie to tikai pusi, vai var lietot arii sauso raugu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gardeede
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Superiigaakaa miikla! pirragi un bulcinjas un pat pica sanaak vienkaarshi, aatri un garsha kolosaala! Ja kaut kas paliek paari liidz naakamajai dienai - tad vienalga miikla nav sacieteejusi un ir pufiiga!! Paldies saimnieciitei par recepti! Man katras briivdienas riitos top kaads kulinaarais shedevrs!
(es vienreiz sviestu vai margarinu aizvietoju ar rapshu ellju un arii bija pilniigi ok)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andrejs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīkla sanāca perfekti! Es gan margarīna vietā ieliku sviestu, jo nebija margarīns ledusskapī! Un uz 200g sviesta iebēru 3,5 glāzes miltu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Egita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai var pievienot sauso raugu, ja jaa tad cik daudz?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man miikla sanaaca ljoti taukaina, naacaas likt klaat veel glaazi miltu un miikla neruuga. Nezinu, kur bija probleema un ko izdariiju nepareizi.. :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Abas labas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā kā esam rīmas- visu mīklai nepieciešamo dubultojām + pievienojām vēl vienu papildus miltu glāzi, jo mīkla bija ļoti taukaina un mīksta.
Viss uzrūga ļoti labi.
Izcepām sāļo dārzeņu plātsmaizi veģetāriešiem- tā iznāca varen garda. Šobrīd plītī vēl cepās ābolmaize un kanēļmaizītes- smaržo labi.
Kristīnei, kura interesējās par rauga daudzumu varu pateikt,ka mēs savai dubultporcijai pievienojām veselu paciņu dzīvā rauga t.i. 200g
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte arī leduskapī labi uzrūga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik daudz ir puspaciņa rauga? Man šķiet,paciņa rauga mēdz būt 'dažāda svara.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
INETA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
piradzini labu labie,izcepu Anglija uz savu jubileju,.visi angli prasa receptes,bet zaveta gala nav seit ista
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lo Vee
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izdevaas IDEAALI piiraadzini un aabolmaize! Liels, paldies, par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vivi
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super!!! Ljoti atri,ljoti gardi!!! Paldies!! Jaa,un miikla ledusskapii uzruugst ljoti atri!!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
valda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izdevaas visvislabaakie un gardaakie piiraadzinji...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne Mihalkina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patiešām garšīgi pīrādziņi! Paldies!!!
Priecīgus Ziemassvētkus!

P.S. Mīkla ledusskapī ļoti labi uzrūga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Notureju 40 min leduskapi un nekas nenotikas,un vispar rauga mikla rukst tikai siltuma.....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese Kušķe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
paldies!lieliska recepte!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labaakaa miikla, ko esmu gtavojusi! Viegli un aatri! SUPER RECEPTE!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jana Lietina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mes ari pameginajam! sanaca loti garsigi:) Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daiga Koluza
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte!!!!!!! Tik gardusss pīrādziņus nebiju ēdusi.Tādi gasīgi un mīksti. Redzēs ,kādi bus rīt ? ! Liels paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes