Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biešu zupa ar cūkādiņām

Biešu zupa ar cūkādiņām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g apžāvētas cūkas ādas
  • Kauliņi
  • 4 vidējas bietes
  • 1/2 glāze/s putraimu
  • 1 liels sīpols
  • 2 l ūdens
  • Lauru lapa
  • Pipari
  • Sāls
  • Ola
  • Krējums
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Aukstā ūdenī liek ādas un kaulus. Uzvāra un noputo.
  2. Pieber putraimus, uzvāra un noputo.
  3. Pieliek sīpolu, nomizotas bietes. Pievieno lauru lapu, piparus, mazliet sāls un vāra uz lēnas uguns 2 stundas.
  4. Cieti novāra olas.
  5. Bietes izņem, nedaudz atdzesē un sarīvē uz biešu rīves. Ieliek zupā un pavāra 5 minūtes.
  6. Zupas šķīvī lej zupu, liek uz pusēm pārgrieztu olu, ēdamkaroti krējuma un uzber sasmalcinātus zaļumus. Pasniedz ar ceptiem zaļiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Zupas šķīvī lej zupu, liek uz pusēm pārgrieztu olu, ēdamkaro...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Belaši kā PSRS laikos

Belaši kā PSRS laikos

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas