Biešu zupa ar cūkādiņām

Biešu zupa ar cūkādiņām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g apžāvētas cūkas ādas
  • Kauliņi
  • 4 vidējas bietes
  • 1/2 glāze/s putraimu
  • 1 liels sīpols
  • 2 l ūdens
  • Lauru lapa
  • Pipari
  • Sāls
  • Olas
  • Krējums
  • Zaļumi

Pagatavošana

140 min.
  1. Aukstā ūdenī liek ādas un kaulus. Uzvāra un noputo.
  2. Pieber putraimus, uzvāra un noputo.
  3. Pieliek sīpolu, nomizotas bietes. Pievieno lauru lapu, piparus, mazliet sāls un vāra uz lēnas uguns 2 stundas.
  4. Cieti novāra olas.
  5. Bietes izņem, nedaudz atdzesē un sarīvē uz biešu rīves. Ieliek zupā un pavāra 5 minūtes.
  6. Zupas šķīvī lej zupu, liek uz pusēm pārgrieztu olu, ēdamkaroti krējuma un uzber sasmalcinātus zaļumus. Pasniedz ar ceptiem zaļiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Zupas šķīvī lej zupu, liek uz pusēm pārgrieztu olu, ēdamkaro...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi