Sākums > Receptes > Zupas

Biešu zupa ar cūkādiņām

2005. gada 7. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
140 min
1. Aukstā ūdenī liek ādas un kaulus. Uzvāra un noputo.
2. Pieber putraimus, uzvāra un noputo.
3. Pieliek sīpolu, nomizotas bietes. Pievieno lauru lapu, piparus, mazliet sāls un vāra uz lēnas uguns 2 stundas.
4. Cieti novāra olas.
5. Bietes izņem, nedaudz atdzesē un sarīvē uz biešu rīves. Ieliek zupā un pavāra 5 minūtes.
6. Zupas šķīvī lej zupu, liek uz pusēm pārgrieztu olu, ēdamkaroti krējuma un uzber sasmalcinātus zaļumus. Pasniedz ar ceptiem zaļiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu