Mainādē vārīta zivs ( marokiešu recepte )

Sastāvdaļas

  • 2 kg zivju
  • 4 sīpoli
  • 6 ķiploku daiviņas
  • 300 g eļļas
  • 0.5 ēd.karotes adžikas
  • 3 citroni
  • 3 ēd.karotes tomātus pastas
  • 4 -5 piparmētru zariņi
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
  • Glāze ūdens
  • Ķimenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus un saspiestus ķiplokus cep eļļā, pievieno tomātu pastu, sāli, piparus, pusglāzi ūdens, adžiku. Pasautē pāris minūtes, tad pieliek piparmētru zariņus un pielej atlikušo ūdeni. Uzvāra. Iztīrītu zivi sagriež palielos gabalos, apkaisa ar sāli un ķimenēm, liek marinādē un vāra apmēram 10 minūtes uz lēnas uguns. Vārīšanas beigās pievieno citronu sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi