Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mainādē vārīta zivs ( marokiešu recepte )

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg zivju
  • 4 sīpoli
  • 6 ķiploku daiviņas
  • 300 g eļļas
  • 0.5 ēd.karotes adžikas
  • 3 citroni
  • 3 ēd.karotes tomātus pastas
  • 4 -5 piparmētru zariņi
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls
  • Glāze ūdens
  • Ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus un saspiestus ķiplokus cep eļļā, pievieno tomātu pastu, sāli, piparus, pusglāzi ūdens, adžiku. Pasautē pāris minūtes, tad pieliek piparmētru zariņus un pielej atlikušo ūdeni. Uzvāra. Iztīrītu zivi sagriež palielos gabalos, apkaisa ar sāli un ķimenēm, liek marinādē un vāra apmēram 10 minūtes uz lēnas uguns. Vārīšanas beigās pievieno citronu sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas