Sākums > Receptes > Salāti

Eksotiskie siļķu salāti

2005. gada 15. novembris
Foto: Raimonds Veismanis
Pagatavošana
20 min
1. Uzliek vārīties olas. Kāmēr olas vāras, aptuveni 10-12 min., atver konservus un notecina sulu no tiem. Cerams ka ananāsus būsi iedomājies ka jāpērk sagrizstus!:) Kad sula būs notecējusi saber bļodā. Sagriez siļķes fileju mazos kubikos un ber iekšā bļodā.
2. Atdzēsē novārītās olas, nolobi un sagriez kubikos, mazliet lielākos par kukurūzu, bet mazākos par ananāsiem.
3. Liek klāt majonēzi, uzber piparus, samaisa, pagaršo un ja vajag pieber sāli.
4. Dekorēt ar dillītēm.
5. Labu apetīti!
6. Lai jums garšo!:)
Uz augšu