Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Torte "pelnrušķīte"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g margarīns
  • 80 g milti
  • 1 edk. kakao
  • 6 olu baltumi
  • 4 ēdk. cukurs
  • 100 g aveņu sīrups
  • 1 tējk. safrāns
  • 20 g želantīns
  • ½ glāzes ūdens
  • 100 g šokolāde
  • 50 g sviests
  • 50 g zemenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Atdzesētu margarīnu sasmalcina, pievieno ar kakao sajauktus miltus, sabrež, līdz veidojas drumstaliņas. Pievieno 1 olu baltumu, samaisa un liek ietaukotā pannā ar noņemamām malām. Cep 240 grādu temperatūrā 15 minūtes. Atdzesē. Atstāj formā. Zēlantīnu aplej ar ūdeni un uzbriedina. 3 olu baltumus sakuļ stingrās putās, pamazām pievieno aveņu sīrupu. Pievieno pusi no uzbriedinātā želantīna. Pārlej biskvītam un ļauj pusstundu sacietēt. 2 olu baltumus ar cukuru sakuļ stingrās putās, pievieno safrānu un atlikušo želantīnu. Pārlej pār aveņu krēmu un ļauj 1 stundu sastingt. Šokolādi kopā ar sviestu ūdens peldē izkausē. Pārlej pāri tortei. Atdzesē. Dekorē ar zemenēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas