Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti baklažāni

Pildīti baklažāni

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 400 g maltas gaļas
  • 2 nelieli tomāti
  • 100 g siera
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 ēd. k. skāba krējuma
  • 1 ola
  • 1 neliels sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Malti pipari, sāls
  • „Santa Maria” piedeva maltai gaļai
  • Ķiploksāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar rīvmaizi, sasmalcinātu sīpolu un ķiplokiem, piesit olu, pieber sāli, piparus un „Santa Maria” piedevu maltai gaļai pēc garšas, visu samīca, līdz iegūta viendabīga masa.
  2. Nomazgātus baklažānus pārgriež uz pusēm un iztīra vidu, iekaisa ķiploksāli un iepilda maltās gaļas masu.
  3. Maltajā gaļā pamīšus iesprauž 1 šķēlīti tomāta un pa vidu uzber sarīvētu sieru.
    Maltajā gaļā pamīšus iesprauž 1 šķēlīti tomāta un pa vidu uz...

    FOTO: Depositphotos.com

  4. Liek uz pannas kurā ieliet nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep 200 grādos apmēram 45 minūtes.
    Var pievienot arī tomātu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek uz pannas kurā ieliet nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas