Pildīti baklažāni

Pildīti baklažāni
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 400 g maltas gaļas
  • 2 nelieli tomāti
  • 100 g siera
  • 100 g rīvmaizes
  • 1 ēd. k. skāba krējuma
  • 1 ola
  • 1 neliels sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Malti pipari, sāls
  • „Santa Maria” piedeva maltai gaļai
  • Ķiploksāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar rīvmaizi, sasmalcinātu sīpolu un ķiplokiem, piesit olu, pieber sāli, piparus un „Santa Maria” piedevu maltai gaļai pēc garšas, visu samīca, līdz iegūta viendabīga masa.
  2. Nomazgātus baklažānus pārgriež uz pusēm un iztīra vidu, iekaisa ķiploksāli un iepilda maltās gaļas masu.
  3. Maltajā gaļā pamīšus iesprauž 1 šķēlīti tomāta un pa vidu uzber sarīvētu sieru.
    Maltajā gaļā pamīšus iesprauž 1 šķēlīti tomāta un pa vidu uz...
    Foto: Depositphotos.com
  4. Liek uz pannas kurā ieliet nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep 200 grādos apmēram 45 minūtes.
    Var pievienot arī tomātu mērci.

    Labu apetīti!
    Liek uz pannas kurā ieliet nedaudz ūdens un cepeškrāsnī cep...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Dinīc 2010. gada 13. maijs 12:18
Domāju, ka gatavais produkts ēdams ar krējumu.
Vairs Airis 2010. gada 24. februāris 15:07
Viss jau butu baigi jauki ,bet ta Santa Maria ir pilnigi lieka
Laura Endzele 2009. gada 5. septembris 16:00
Viss baigi super, tik kur tas krējums jāpievieno? Tai masai?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni