Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pesto alla genovese (bazilika mērce)

Pesto alla genovese (bazilika mērce)

FOTO: Depositphotos.com

Vislabāk izmantot blenderi, bet ja nav, var arī visu saspiest piestiņā. Tase = 240ml
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. ciedru riekstu
  • 2 svaigu zaļā bazilika lapu
  • 1/2 tase olīveļļas
  • 1/4 tase Parmezāna siera (rīvēta)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Tātad no sākuma saspiež ķiplokus un riekstus, tad lēnām pievieno baziliku un olīveļļu.
  2. Kad viss ieguvis viendabīgu konsistenci, iemaisa parmezāna sieru.
    Pasniedz ar makaroniem (mērce nav jāsilda, to iemaisa siltos makaronos) vai zaļajiem salātiem.

    Lai labi garšo!
    Kad viss ieguvis viendabīgu konsistenci, iemaisa parmezāna s...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas