Komentāri
12
Jaunākie
Vecākie
Es uz āboliem vēl uzkaisīju saldētas dzērvenes, tad nav tik saldi un kūka smukāka
Vērtējums
Atbildēt
Izklausās labi.kādu ievārījumu liekat pa vidu?
Vērtējums
Atbildēt
Pirms uzklat abolus es uzberu mannu miltu vieta.
Vērtējums
Atbildēt
paldies par recepti, ļoti garšīga kūka, tikko izcepu :) klāt pievienoju kanēli, ņam-ņam-ņam! visai ģimenei garšo!
Vērtējums
Atbildēt
un noteikti beriet klat kaneli, kam garso, loti laba pievienota vertiba :)
Vērtējums
Atbildēt
ir ok, ari, ja cukuru pieliek tik vienu glazi. un tie, kas cep mazaka diametra forma un negriez, neliek kopa, ieteiktu pirms abolu izklasanas mazu kartu miklas ieliet apaksa, tad kartot abolus un tad parejo miklu, citadi apaksa juk ara.
Vērtējums
Atbildēt
viss ok!!! Jau kādus gadus 3 taisu šo kūku!!!! ātri, viegli un garšīgi!!! ;)
eh, bille, bille, man liekas, ka tu būsi piešāvusi 3 glāzes miltu! :D
eh, bille, bille, man liekas, ka tu būsi piešāvusi 3 glāzes miltu! :D
Vērtējums
Atbildēt
lkyjk
Vērtējums
Atbildēt
suew
Vērtējums
Atbildēt
forshas receptes...
Vērtējums
Atbildēt
Ko tad var pārliet āboliem, ja tā mīkla sanāk bieza kā pikucis? Nav taču šķidruma, tik tās sešas olas, bet 2 glāzes miltu visu saķepina. Manuprāt, recepte aplama
Vērtējums
Atbildēt
Vesels atradums ābolu laikā: vienkārši un ātri gatavojama.
Vērtējums
Atbildēt