Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepti āboli medū ar riekstiem

Cepti āboli medū ar riekstiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Medus
  • Pistācijas
  • Valrieksti
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepšanai izvēlās skābos ābolus, vislabāk Antonovkas. Ābolus nomazgā, nogriež cepurīti un izdodj sēklotni.
  2. Vidiņā ieliek tējkaroti medus un liek cepšanai izvēlētajā traukā. Trauka apakšā ielej nedaudz ūdens.
    Vidiņā ieliek tējkaroti medus un liek cepšanai izvēlētajā tr...

    FOTO: Depositphotos.com

  3. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādos ~ 20 minūtes (viss atkarīgs no ābolu lieluma un cietības pakāpes).
    Cep sakarsētā krāsnī 200 grādos ~ 20 minūtes (viss atkarīgs...

    FOTO: Depositphotos.com

  4. Pa to laiku sasmalcina pistācijas un valriekstus. Ieber tos ābolu viducīšos, kad tie gatavi.

    Lai labi garšo!
    Pa to laiku sasmalcina pistācijas un valriekstus. Ieber tos...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas