-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Cepti āboli medū ar riekstiem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Āboli
-
Medus
-
Pistācijas
-
Valrieksti
-
Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Cepšanai izvēlās skābos ābolus, vislabāk Antonovkas. Ābolus nomazgā, nogriež cepurīti un izdodj sēklotni.
-
Vidiņā ieliek tējkaroti medus un liek cepšanai izvēlētajā traukā. Trauka apakšā ielej nedaudz ūdens.
-
Cep sakarsētā krāsnī 200 grādos ~ 20 minūtes (viss atkarīgs no ābolu lieluma un cietības pakāpes).
-
Pa to laiku sasmalcina pistācijas un valriekstus. Ieber tos ābolu viducīšos, kad tie gatavi.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs