Cepti āboli medū ar riekstiem

Cepti āboli medū ar riekstiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Medus
  • Pistācijas
  • Valrieksti
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepšanai izvēlās skābos ābolus, vislabāk Antonovkas. Ābolus nomazgā, nogriež cepurīti un izdodj sēklotni.
  2. Vidiņā ieliek tējkaroti medus un liek cepšanai izvēlētajā traukā. Trauka apakšā ielej nedaudz ūdens.
    Vidiņā ieliek tējkaroti medus un liek cepšanai izvēlētajā tr...
    Foto: Depositphotos.com
  3. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādos ~ 20 minūtes (viss atkarīgs no ābolu lieluma un cietības pakāpes).
    Cep sakarsētā krāsnī 200 grādos ~ 20 minūtes (viss atkarīgs...
    Foto: Depositphotos.com
  4. Pa to laiku sasmalcina pistācijas un valriekstus. Ieber tos ābolu viducīšos, kad tie gatavi.

    Lai labi garšo!
    Pa to laiku sasmalcina pistācijas un valriekstus. Ieber tos...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi